Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Ingezonden stuk m.b.t. verdubbeling N34

Onlangs heeft de provincie Drenthe twee informatiemiddagen georganiseerd over het besluit om het verkeersplein Gieten aan te pakken en delen van de N34 te verdubbelen. Een besluit waarvan de bewonersgroep N34 noord vindt dat de maatregelen daarin genoemd grote invloed gaan hebben op o.a. de natuur in onze mooie provincie en de directe leefomgeving van veel bewoners. 

Geplaatst op 07/02/2020

Naast de informatie die u heeft kunnen krigen tijdens de inloopmiddagen (op 30 januari in Borger en 6 februari in Gieten), wil genoemde actiegroep u graag de andere kant van het verhaal laten zien. Een kant waarvan de provincie huns insziens liever niet wil dat die teveel aandacht krijgt, omdat deze laat zien dat nut en noodzaak ontbreken om 40 tot 50 hectare van de unieke Hondsrug te gaan verdubbelen.

In onderstaande bijlage treft u een stuk aan dat naar alle raadsleden van de gemeente Aa en Hunze, Tynaarlo en Borger-Odoorn is gestuurd. Ook hebben alle fracties van de provincie Drenthe dit stuk ontvangen. Het is onze overtuiging dat maatregelen om de veiligheid te verhogen op de N34 door de provincie onvoldoende zijn onderbouwd.

Namens de bewonersgroep N34 noord,

Eddy Elsinga

Bijlage(n):
2020-02/opiniestuk-verdubbeling-n34-2-2-20-

« Ingezonden stuk m.b.t. voorgenomen samenvoeging Stichting Dorpshuis en Ver. Dorpsbelangen - Huiskamerfilmavond DONDERDAG 27 februari a.s. »