Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Overleden Jits Hartsuijker

Geplaatst op 11/06/2021

'19 april jongstleden: Als een bloem die is ontworteld, is veel te vroeg van ons heen gegaan onze lieve dorpsgenoot Jits, bekend van de bloemen die hij een tijdlang aan de weg verkocht, bekend met het klusbedrijf De Groene Aa en van de ezels waar hij wandelingen mee maakte.'

Lucy Audretsch

Lees verder...


Start herinrichting sportveld

Geplaatst op 06/06/2021

Dinsdag 1 juni heeft “de toekomst van Schipborg” het bouwbord onthuld waarop te zien is hoe het sportveld er in de nabije toekomst uit gaat zien.

Lees verder...
Alternatief voor natuurexcursie met prijsvraag

Geplaatst op 26/04/2021

Omdat de inmiddels traditionele natuur/vogel excursie van VDS  dit jaar niet door kan gaan, hebben we een alternatief bedacht: 

We gaan de diversiteit in vogelsoorten die binnen de grenzen van Schipborg gezien of gehoord worden vaststellen. Met een prijsvraag daaraan verbonden.

Lees verder...
Algemene Ledenvergadering VDS dinsdag 27 oktober a.s.

Geplaatst op 30/07/2020

Oorspronkelijk stond deze vergadering gepland in het voorjaar. Toen kwam corona en hebben wij hem uiteraard moeten uitstellen. 
We hebben de nieuwe datum gepland op 27 oktober.  Uiteraard weten we niet of we hem dan wél kunnen houden. We plannen hem toch maar alvast in en voorafgaande brengen we u op de hoogte van de wijze waarop we de vergadering inhoud gaan geven. Noteert u nu in ieder geval de datum.

Lees verder...Herhalingscursus reanimatie en AED 6 oktober a.s.

Geplaatst op 22/07/2020

In het voorjaar was een herhalingscursus georganiseerd die vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan.
De mensen die zich hiervoor hadden opgegeven zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de nieuwe mogelijkheid om de eerder opgedane kennis op te frissen. Mocht u ook behoefte hebben aan deze herhalingscursus (let wel het is NIET de basiscursus maar de herhalingscursus), reageer dan snel.

Lees verder...