Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg


Koningsdag 27 april

Geplaatst op 07/04/2024

Wegens daverend succes herhaald!

Doe gezellig mee, kom naar het veld en laten we met z'n allen er een leuke dag voor iedereen van maken.

Lees verder...


Foto-impressie knutselmiddag 2 maart j.l.

Geplaatst op 07/04/2024

Dertien kinderen hebben zaterdagmiddag 2 maart in het dorpshuis meegedaan en werkelijk prachtige werkstukken gemaakt! Ze deden dit met “waardeloos” materiaal als: lege dozen, wc rolletjes, overgebleven wol etc. Er werd getimmerd, geplakt, geverfd en met wol en katoen gewerkt.

Lees verder...

Nieuwjaarsduik een succes!

Geplaatst op 21/01/2024

Het nieuwe jaar is in Schipborg voor het eerst ingeluid met een heuse nieuwjaarsduik in het water van camping de Vledders (in festivaljargon "De Plas van Glas").

Lees verder...


Arnoud Magnin Wintercross 2024

Geplaatst op 20/01/2024

De Arnoud Magnin Wintercross -georganiseerd door Loopgroep de Drentsche Aa-  wordt dit jaar gehouden op zondag 4 februari. Deze cross maakt deel uit van een aantal evenementen die vallen onder het Univé Loopcircuit de Kop van Drenthe en vindt plaats in omgeving Schipborg.         

Lees verder...


Toneeluitvoering "de Kymel" op 17 en 24 februari

Geplaatst op 20/01/2024

Nadat het aantal spelers na de coronaperiode een minimum had bereikt zijn er in de afgelopen periode weer 3 nieuwe en enthousiaste spelers bijgekomen, waarmee het voortbestaan van toneelvereniging De Kymel voorlopig is gewaarborgd.
Op de zaterdagen 17 en 24 februari brengt de Toneelvereniging het blijspel “De bende van vier maal zeventig” (Rien Buunk) in café-restaurant De Drentsche Aa.

Lees verder...


Terugblik Nieuwjaarsborrel

Geplaatst op 20/01/2024

Zaterdag 6 januari j.l. waren er heel wat Schipborgers te vinden in het Dorpshuis om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Deze jaarlijkse traditie werd ook deze keer georganiseerd door de tennisvereniging Schipborg in samenwerking met de Vereniging Dorpsbelangen Schipborg.

Lees verder...