Menu

Vereniging Dorpsbelangen SchipborgEen avond met Hans Dorrestijn

Geplaatst op 20/02/2020

Op zaterdagavond 4 april 2020 komt Hans Dorrestijn naar het vernieuwde Dorpshuis in Schipborg!

Hans Dorrestijn is een Nederlandse tekstschrijver, vertaler, schrijver en cabaretier, met een typische zwartgallige stijl. Hij schrijft ook teksten en liedjes voor andere cabaretiers en voor de kinderserie Sesamstraat.

UITVERKOCHT!

Alsnog bellen of mailen voor kaarten is zinloos. Zonder kaart naar het dorpshuis komen op 4 april heeft eveneens geen zin.

Lees verder...WWW.SCHIPBORG.INFO

Geplaatst op 19/02/2020

Schipborg heeft sinds kort een website met informatie over de historie van ons dorp. Deze website wordt beheerd door onze dorpsgenoten Arie Oosterlee en Jan Trip.

Lees verder...


Dorpshuis Schipborg finalist bij dorpshuisverkiezing van het jaar!

Geplaatst op 18/02/2020

De jury heeft alle aanmeldingen beoordeeld en zes buurt- en dorpshuizen (waaronder het onze) genomineerd voor deelname aan de verkiezing Dorpshuis van het jaar 2020.

De geselecteerde dorpshuizen zijn woensdag 12 en donderdag 13 februari door RTV Drenthe en BOKD in hun dorpshuis bezocht. Het was een drukke en feestelijke ontmoeting. De finalisten waren blij verrast om het bord in ontvangst te nemen waarmee meteen duidelijk werd dat ze genomineerd waren.

Lees verder...


Ontwerp sportveld Schipborg

Geplaatst op 17/02/2020

Tijdens de ALV van 19 december 2019 is een ontwerpvisie gepresenteerd voor het sportveld. Omdat nog niet iedereen deze 3D-animatie heeft gezien willen we hem graag via deze weg met u delen.

Lees verder...Nieuws van de penningmeester

Geplaatst op 17/02/2020

In november 2019 heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden, waarbij Piet Rienks het penningmeesterschap heeft overgenomen van Herko Hids en deze laatste het secretariaat op zich heeft genomen.
Er gelden vanaf heden nieuwe regels m.b.t. declaraties en contributiebetaling.

Lees verder...