Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Nieuws van het bestuur

Geplaatst op 21/06/2021

Bestuurlijk is er een herverdeling van taken, mede door het vertrek van een tweetal bestuursleden. Dit betekent voor het bestuur (voorlopig) het volgende:

Voorzitter: Peter de Boer, Secretaris: Arie Oosterlee, Interim penningmeester: Leonie Scheffers, Algemeen bestuurslid: Marieke Raaijmakers.

Lees verder...


TVS in nieuw jasje

Geplaatst op 21/06/2021

Het zal veel inwoners van Schipborg niet zijn ontgaan dat er inmiddels 3 gloednieuwe all weather banen zijn aangelegd. Samen met de al eerder geïnstalleerde zeer kostenbesparende led-verlichting is Tennis Vereniging Schipborg nu helemaal voorbereid op een sportieve toekomst.

Lees verder...Start herinrichting sportveld

Geplaatst op 06/06/2021

Dinsdag 1 juni heeft “de toekomst van Schipborg” het bouwbord onthuld waarop te zien is hoe het sportveld er in de nabije toekomst uit gaat zien.

Lees verder...
Alternatief voor natuurexcursie met prijsvraag

Geplaatst op 26/04/2021

Omdat de inmiddels traditionele natuur/vogel excursie van VDS  dit jaar niet door kan gaan, hebben we een alternatief bedacht: 

We gaan de diversiteit in vogelsoorten die binnen de grenzen van Schipborg gezien of gehoord worden vaststellen. Met een prijsvraag daaraan verbonden.

Lees verder...
Algemene Ledenvergadering VDS dinsdag 27 oktober a.s.

Geplaatst op 30/07/2020

Oorspronkelijk stond deze vergadering gepland in het voorjaar. Toen kwam corona en hebben wij hem uiteraard moeten uitstellen. 
We hebben de nieuwe datum gepland op 27 oktober.  Uiteraard weten we niet of we hem dan wél kunnen houden. We plannen hem toch maar alvast in en voorafgaande brengen we u op de hoogte van de wijze waarop we de vergadering inhoud gaan geven. Noteert u nu in ieder geval de datum.

Lees verder...