Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Maak een foto van uw mooiste plek in onze gemeente

Geplaatst op 25/08/2023

De gemeente Aa en Hunze bestaat 25 jaar. Om deze mijlpaal te vieren, roept de gemeente iedereen die Aa en Hunze een warm hart toedraagt op om zijn/haar mooiste foto uit de gemeente te delen. De foto’s worden gebundeld in een online fotoboek. Alle foto’s samen vormen bovendien de basis voor het nieuwe kunstwerk in de raadzaal. U heeft nog een paar dagen de tijd om dit te doen!

Lees verder...
"Bruisend" Dorpshuis !

Geplaatst op 05/07/2023

Het leek ons nuttig om binnen het dorp eens wat meer aandacht te besteden aan de ver-schillende soorten activiteiten die momenteel in het Dorpshuis plaatsvinden.
Naast dorpsgenoten die het dorpshuis huren voor een verjaardag, familiebijeenkomst, boekpresentatie enz. zijn er ook de min of meer vaste huurders: ............

Lees verder...


Oproep toneelvereniging

Geplaatst op 05/07/2023

Toneelvereniging de Kymel bestaat meer dan 70 jaar en heeft dringend behoefte aan nieuwe (graag ook jongere) leden, speciaal uit ons eigen dorp. Op maandagavonden wordt in een gezellige sfeer gerepeteerd in het Dorpshuis. We spelen vaak Drentse stukken, maar hebben ook altijd spelers gehad die Nederlands of Gronings praatten (dialect is dus geen probleem🤗).

Lees verder...


Verslag kampeerfeestje Schipborg

Geplaatst op 05/07/2023

Op 17 en 18 juni vond de eerste editie van het Schipborger Kampeerfeest plaats. De kinderen kregen de mogelijkheid om (als ze wilden met een ouder) op het speelveld te kamperen. En dit idee werd door velen met open armen ontvangen.

Lees verder...
21 juni: Midzomerfestival

Geplaatst op 15/06/2023

Volgende week woensdag 21 juni is het zo ver: dan organiseert de gemeente Aa en Hunze het Midzomerfestival. Een klein festival dat in het teken staat van ontmoeting.

Lees verder...