Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Van het bestuur

We zijn erg blij dat er enige tijd terug aanzienlijke versoepelingen zijn ingevoerd. Om het dorps-leven van Schipborg een boost te geven hebben we weer een Nieuwsbrief uitgegeven.
 

Geplaatst op 13/02/2022

Naast de genoemde zaken in de nieuwsbrief zijn er nog een aantal items waarvan we u op de hoogte willen stellen:

- Het updaten van het (mail)adressenbestand is nog niet helemaal afgerond. Niet iedereen heeft het briefje ingeleverd of heeft via de mail zijn actuele mailadres doorgegeven. Als u dit leest heeft u dat waarschijnlijk wel gedaan of was uw mailadres al bij ons bekend. Mocht u van buren, kennissen of anderszins dorpsgenoten weten dat ze deze Nieuwsbrief niet ontvangen hebben spoor ze dan gerust aan om hun mailadres aan ons door te geven. Ook ontvangen we graag de (evt.) wijziging van uw e-mailadres.

- Zaterdag 4 september 2021 hebben we weer een ouderwetse "Schipborg pakt uit" kunnen houden. Ondanks de korte voorbereidingstijd waren veel opritten omgetoverd tot prachtige uitdragerijen. Het weer was fantastisch en nodigde uit tot rondlopen, kijken, kopen en kennismaken met nieuwe inwoners die Schipborg het afgelopen jaar rijker is geworden. Ook dit jaar ergens in september willen we weer een "Schipborg pakt uit" organiseren. We hebben al een aantal leuke, creatieve ideeën gehoord om het nog leuker en gezelliger te maken. We kunnen dat als bestuur niet alleen en vinden het fijn als er dorpsgenoten zijn die meehelpen deze activiteit weer tot een succes te maken. Aarzel niet: kom met ideeën en meld je aan via secretariaatvds@outlook.com.

- Vrijwilligers:  Op een aantal plekken in de Nieuwsbrief staat een oproep om mee te helpen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten etc. We hebben de afgelopen tijd gemerkt dat er gelukkig vaak dorpsgenoten zijn die meehelpen bij bijvoorbeeld het veld, de koffieochtenden, klusjes op en aan het dorpshuis e.d.. We zijn daar heel erg blij mee en we kunnen niet zonder. Met elkaar geven we vorm aan ons mooie dorp en vele handen maken licht werk. We streven naar een aantal vaste clubjes vrijwilligers voor de verschillende activiteiten en evenementen en ook onderhoudsklusjes van veld en dorpshuis. Het gaat daarbij vaak om óf eenmalige óf kortdurende klussen/klusjes. Laat ons weten dat je af en toe ergens bij mee wilt helpen. Via ons mailadres secretariaatvds@outlook.com kun je je overal voor opgeven.

Samen gaat het lukken om Schipborg leuker en mooier te maken!

« Ieder zijn/haar verhaal: Manon van Lotten - Voedselbos in Schipborg ? »