Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

TVS in nieuw jasje

Het zal veel inwoners van Schipborg niet zijn ontgaan dat er inmiddels 3 gloednieuwe all weather banen zijn aangelegd. Samen met de al eerder geïnstalleerde zeer kostenbesparende led-verlichting is Tennis Vereniging Schipborg nu helemaal voorbereid op een sportieve toekomst.

Geplaatst op 21/06/2021

Hoewel er bij TVS door 4 teams competitie wordt gespeeld ligt de nadruk op recreatief tennis. Gelukkig was het mogelijk om in deze coronatijd -zij het met enige beperkingen- te blijven tennissen. Want lekker buiten bewegen is gezond voor lijf en leden en je goede humeur. Ben je nog geen lid, maar lijkt het je wel wat, kijk dan op onze website naar de mogelijkheden om eens een balletje te slaan. Heb je wat trainingslessen nodig ook dat kan geregeld worden en wel door ChallengerTennis.

We hebben nu ongeveer 100 leden, maar er is zeker plaats voor meer sportievelingen. Je bent van harte welkom als introducee, tijdelijk lid, volwaardig lid óf steun TVS als lid van de club van 25. Wil je meer informatie? Kijk op de website www.tvschipborg.nl of stuur een mail naar secretariaat@tvschipborg.nl en Maud Litjens zal je vragen graag beantwoorden.

« In memoriam Jits Hartsuijker - Nieuws van het bestuur »