Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Toneeluitvoering "de Kymel" op 17 en 24 februari

Nadat het aantal spelers na de coronaperiode een minimum had bereikt zijn er in de afgelopen periode weer 3 nieuwe en enthousiaste spelers bijgekomen, waarmee het voortbestaan van toneelvereniging De Kymel voorlopig is gewaarborgd.
Op de zaterdagen 17 en 24 februari brengt de Toneelvereniging het blijspel “De bende van vier maal zeventig” (Rien Buunk) in café-restaurant De Drentsche Aa.

Geplaatst op 20/01/2024

Het stuk gaat over 4 bewoners van een bejaardentehuis die ontevreden zijn over de steeds hoger wordende kosten in het bejaardentehuis en de kortingen op hun pensioen en ze besluiten daar wat aan te doen. Het plan is een bank te overvallen maar dit plan ontaard uiteraard in een complete chaos waar de directeur helemaal gek van wordt.

Het is een toneelstuk in 3 bedrijven en uiteraard worden er ook weer lootjes verkocht waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden dankzij de vele sponsors.

Aanvang van de voorstelling is 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur.

Toegangskaarten kunnen besteld worden via het emailadres toneelverenigingdekymel@gmail.com  of via het telefoonnummer 0592-482425.

Tot slot: belangstellende aspirant spelers of mensen die de vereniging op andere manieren willen helpen, zoals bijvoorbeeld de opbouw van het toneel of het verzorgen van de geluidseffecten zijn altijd van harte welkom!

« Terugblik Nieuwjaarsborrel - Arnoud Magnin Wintercross 2024 »