Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Terugblik Nieuwjaarsborrel

Zaterdag 6 januari j.l. waren er heel wat Schipborgers te vinden in het Dorpshuis om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Deze jaarlijkse traditie werd ook deze keer georganiseerd door de tennisvereniging Schipborg in samenwerking met de Vereniging Dorpsbelangen Schipborg.

Geplaatst op 20/01/2024

Namens VDS sprak Koen Mulder een woordje waarin hij aanhaalde welke activiteiten er het afgelopen jaar in ons dorp allemaal gehouden zijn en tevens blikte hij vooruit naar de plannen voor het komende jaar. Daarnaast zette hij Douwe Boetje (letterlijk) in de bloemetjes om hem te bedanken voor alle jaren dat hij de drijvende kracht is geweest achter de “Naoberclub”.
Hierna was het de beurt aan TVS-voorzitter Jan Wim ten Kate, welke o.a. stilstond bij het komende jubileum van de tennisvereniging dit jaar. Er staan grootse activiteiten op het programma waarover u in de komende maanden zeker meer zult horen. Verder deed hij de oproep om vooral lid te worden van de tennisvereniging, waarbij oudere dorpsgenoten in herinnering brachten dat bij de oprichting van de vereniging bijna alle dorpsgenoten lid waren…

Na de speeches werd er nog gezellig nageborreld onder het genot van een hapje en uiteraard een drankje.

« Nieuwe datum ophalen oud papier - Toneeluitvoering "de Kymel" op 17 en 24 februari »