Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

"Schipborg in beweging" zondag 17 maart a.s.

Op initiatief van de tennisvereniging wordt op zondag 17 maart a.s. een middag georganiseerd onder het motto "Schipborg in beweging".
Zo veel mogelijk verenigingen en groepen zullen zich bij die gelegenheid presenteren. Het doel is om (nieuwe) Schipborgers en hun naaste omgeving kennis te laten maken met wat er in Schipborg zo al te doen is.   

Geplaatst op 04/02/2019

In elk geval zullen van de partij zijn:

* De Tennisvereniging

* De Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

* Het Festival der Aa

* De Loopgroep De Drentsche Aa

* Cobie Krijger (Bewegen op muziek)

* De Naober- en veeggroep (Douwe Boetje)

Met enkele groepen/clubs zijn we nog in overleg. Zit uw groep of vereniging er niet bij? Laat het ons weten!

Het wordt een middag vol informatie en gezelligheid, maar vooral ook vol met beweging! Er worden clinics verzorgd en oefeningen met elkaar gedaan. Trek uw gemakkelijke kleding aan, want het wordt niet alleen staan en zitten.

Speciale aandacht zal er zijn voor de kinderen. Elke vereniging die open staat voor kinderen zal voor hen een speciaal programma organiseren. Daarnaast zullen de kinderen die dat willen worden geschminkt.

We beginnen om 13:30 uur met een opening van de middag. Gedurende de middag zal een heel programma worden afgewerkt, waarin de verschillende verenigingen presentaties en clinics ver-zorgen. Zorg dat je er op tijd bent, dan mis je niks! De middag worden afgesloten met afgesloten met een borrel met live muziek in de tenniskantine.

Je ontvangt binnenkort in de bus nog een flyer met de definitieve lijst van deelnemende partijen en het definitieve programma.

Voor nu alvast in de agenda zetten, want deze bijzondere middag wil je niet missen!

Namens de initiatiefnemers,

Wil Kraf en Ineke Berghuis

« Arnoud Magnin wintercross - De eetbare tuin 6 – Winter »