Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

ROOTS '66 treden op in Schipborg!

Deze formatie met o.a. de Schipborger Arend Huizinga speelt op zaterdagavond 2 maart a.s. in dorpshuis/tenniskantine van Schipborg. Er is ook een voorprogramma. Aanvang 20.30 uur, toegang is gratis.

Geplaatst op 28/01/2019

ROOTS ’66 is in 1986 opgericht. Vanaf het eerste moment heeft de band muziek uit de 60er jaren gespeeld. Herkenbaar en dansbaar staat bij de band voorop. Veel hits van in die tijd bekende artiesten en bands staan op het programma. Elvis Presley, The Beatles, The Searchers, Eddy Cochran, Buddy Holly, The Beach Boys, The Byrds, Rolling Stones en vele anderen komen voorbij in een optreden van de band. Stuk voor stuk nummers die garant staan voor herkenning en swing! De bezetting is:

Arend Huizinga, gitaar - zang

Jan Stuivenberg, drums - zang

Frits Boswijk, basgitaar - zang

Johan Hofmann, slaggitaar - zang

www.rootssixtiesix.nl

Maar dat is nog niet alles, er is ook een voorprogramma: met het duo Arend Huizinga en Wil Kraf (die eerder al eens tijdens een ALV van Dorpsbelangen optraden) en Roots '66 bandlid Johan Hofmann, die tevens singer/songwriter is.
                                                                                                                                                                                Zorg dat u er bij bent bij dit ongekende muzikale spektakel in Schipborg. De pannen worden van het dak gespeeld, maar dat is niet erg want het dorpshuis wordt gerenoveerd!               

Aanvang 20.30 uur, toegang is gratis.

« Herhalingscurus reanimatie en AED - Bestuur en (voort)bestaan VDS »