Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Palmpasen Schipborg op 1 april 2007

Op zondag 1 april (nee, geen grapje) was het weer zover. De kinderen van Schipborg konden zich weer naar hartelust bezighouden met het versieren van hun paasstok. Maar liefst 30 enthousiaste kinderen waren druk in de weer met het nodige knutselmateriaal met als resultaat, 30 prachtig versierde paasstokken met in top een broodhaan. Vervolgens ging de hele groep in een huifkar luid toeterend en begeleid door twee paashazen vrolijk rondtoeren door Schipborg, waarbij de nodige paaseieren door de lucht in menige tuin belandden (nog even doorzoeken dus). Na al dat zware werken konden de kinderen op het zonnige terras van Café Restaurant 'De Drentsche Aa' heerlijk genieten van een ijsje. Het was met recht een succesvolle heerlijke Palmpasenochtend.

Oproep: De organisatie van Palmpasen Schipborg zou graag volgend jaar onder begeleiding van een muziekkorps de tocht met de huifkar door Schipborg willen maken. Meldt u aan!

Dank: graag willen wij de volgende mensen bedanken voor hun jaarlijkse belangeloze inzet!
Dhr. Jaap Lambeck van 'de Borg' voor het ter beschikking stellen van de huifkar.
Dhr. Albert Schuiling voor het rijden met de tractor van de huifkar.
Dhr. Bollegraaf Hummel van Café Restaurant 'De Drentsche Aa' voor zijn enthousiaste paashaas optreden en voor de beschikbaar gestelde consumpties.

Annemarie Dijkhuizen.


Palmpasenviering 2007.

Geplaatst op 07/04/2007

« Plaats van onze landbouw in het nieuwe Europa - Plaats landbouw in bestemmingsplan 'Buitengebied' »