Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Oproep medewerking aan DORPSGIDS.

Al langere tijd leeft binnen het bestuur het plan om een gids te maken met daarin o.a. informatie over het verenigingsleven in ons dorp, activiteiten die er te doen zijn, het dorpshuis, werkgroepen, clubjes, geschiedenis van Schipborg, bijzondere plekken in de omgeving enz.

Geplaatst op 02/03/2023

Bij deze doen we daarom een oproep aan iedereen die daarover iets te melden of aanvullingen heeft. Aan verenigingen, werkgroepen en dies meer de vraag om relevante informatie aan te leveren over hun doelstelling(en), hoe in contact te komen e.d.
Voor ondernemers is er de gelegenheid om tegen tarief een advertentie te plaatsen. Ook hierop ontvangen wij graag respons.

Als er een goede respons vanuit het dorp komt, zou dat degenen die zich hiermee tot nu toe bezig gehouden hebben enorm stimuleren om verder te gaan met deze omvangrijke klus. Dan hebben we mogelijk zo tegen het eind van het jaar een prachtige informatie- en naslag-gids van Schipborg en nabije omgeving, waar we nog jaren plezier van hebben. Uw reacties kunt u sturen naar onze redactie: hogenhorst@hotmail.com

« Opschoondag Schipborg - Terugblik: een gezellige kinder-knutselmiddag ! »