Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Koffie-ochtenden

Al sinds heel wat jaar is er op vrijdagochtend in het Dorpshuis de mogelijkheid elkaar te ontmoeten met een kopje thee of koffie (met een plakje cake). In de beginjaren was dat 2 ochtenden per maand en met een flinke zomerstop.

Geplaatst op 08/11/2023

De laatste jaren is het om de twee weken (op de even weeknummers) op vrijdagochtend vanaf 10 uur. En we houden geen zomerstop meer! De data staan op de agenda van de website van Dorpsbelangen (https://www.dorpsbelangenschipborg.nl/events), en het wordt (meestal) ook nog een paar dagen vooraf aangekondigd op Nextdoor.

De belangstelling voor deze koffieochtenden is goed, de gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt hoger dan die van het hele dorp maar dat is wel logisch gezien het tijdstip. De vaste kern weet het dorpshuis op die vrijdagochtenden wel te vinden, af en toe krijgt de club versterking van een dorpsgenoot die nieuwsgierig geworden is, of helpt een vaste bezoeker een andere dorpsgenoot figuurlijk over de drempel om eens te komen kijken. Het is een gezellige uitwisseling van nieuwtjes (dan hoor je nog eens wat) of gesprekken over actuele zaken of ….

Het is erg fijn dat er een groepje enthousiaste vrijwilligsters/gastvrouwen is dat er voor zorgt dat het dorpshuis open is en de koffie klaar staat, én dan ook nog eens de boel schoon achterlaat!

En natuurlijk de vaste cake-bakster Riet die elke keer wel weer wat lekkers verzint met meestal keuze uit 2 smaken. Zonder de inzet van al deze dames zouden we in het dorp verstoken blijven van die paar uurtjes ontmoeting en gezelligheid!

Kortom wees welkom en kom gerust eens langs op vrijdagochtend om de sfeer en de koffie met cake te proeven!

« SPELLENBEURS zaterdag 25 november in Dorpshuis - Werkochtend beplanting sport- en speelveld »