Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Feestelijke opening gerenoveerde dorpshuis op zaterdag 28 september a.s.

Het is zover: ons dorpshuis is gerenoveerd !  Een dorpshuis tot stand gekomen voor en door Schipborgers, iets waar we trots op kunnen zijn! Van ons, door ons en voor ons! De besturen van Vereniging Dorpsbelangen en Stichting Dorpshuis willen het opnieuw in gebruik nemen vieren met een spetterende opening op zaterdag 28 september, aanvang 15.30 uur.

Geplaatst op 25/08/2019

Het Schipborger Dorpshuis was toe aan een flinke renovatie. Vorig jaar heeft het bestuur in overleg met de gemeente Aa en Hunze een plan gemaakt om het dorpshuis klaar te maken voor de komende decennia. Met behulp van veel dorpsgenoten, gemeente, subsidies van gemeente en provincie ("Vitaal Platteland"), Rabofonds en Oranjefonds zijn we nu klaar voor de toekomst.

Er komt een grote tent te staan op het sportveld aan de Kibbelakkers en voor jong én oud zijn er allerlei leuke activiteiten gepland. Een prima gelegenheid om elkaar (beter) te leren kennen met als motto "Wij zijn Schipborg". Een prachtig dorp in een prachtige omgeving, waar we trots op zijn er te wonen en met elkaar leefbaar te houden.

We beginnen om 15.30 u. met een drankje om samen te proosten op het vernieuwde dorpshuis. Vanaf 16.30 uiur willen we het aan jullie laten zien. Een ontmoetingsplaats, waar iedere Schipborger zich thuis kan voelen bij gezamenlijke activiteiten vanuit het dorp. Maar ook een plek waarvan gebruik gemaakt kan worden voor eigen activiteiten, vergaderingen, cursussen enz.
Na de sport-en spelmiddag schuiven we aan voor een buffet / BBQ en als klap op de vuurpijl is er gezorgd voor een interessante muzikale afsluiting. Het eindtijdstip is rond 22.00 uur (we zijn tenslotte ook nog een net volkje toch?)

Om deel te nemen hoeft u geen lid te zijn van Vereniging Dorpsbelangen: iedere Schipborger zien we graag op de 28e september! Wel hopen we natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen op een gegeven moment lid zullen worden, omdat dit ons fundament voor de toekomst is.                      Omdat het in verband met het buffet / BBQ en de voorbereidingen van belang is om van te voren te weten wie er komen kunt u zich alvast opgeven via secretariaatvds@outlook.com. Binnen niet al te lange tijd komt er ook nog een flyer bij u in de bus met hetzelfde doel.

We hopen op een geweldig dorpsfeest, een dag die voor herhaling vatbaar blijkt. Daar willen wij ons best voor doen, maar zonder jullie kan het dorpshuis (én speelveld) geen "dorpshart" worden. Dus doe mee en komt allen!
 

« RENOVATIE DORPSHUIS: stand van zaken - Van het bestuur »