Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

Digitaal informatiekanaal Nextdoor Schipborg

Inmiddels heeft ruim de helft van ons dorp zich aangemeld bij “Nextdoor”. Ook wel een “Buurt-App” genoemd. Voor wie het nog niet gebruikt is het de moeite waard het te installeren. Het is voor een snelle informatievoorziening erg handig als u zich aanmeldt bij Nextdoor. Een klein computerprogramma. Meest voor de hand ligt dat u deze op uw telefoon installeert, maar via de Nextdoor website kan natuurlijk ook!

Geplaatst op 04/06/2019

Het is een informatie-app voor de buurt: geschikt voor praktisch gebruik zoals mensen in het dorp te waarschuwen bij onraad, melden als je huisdier zoek is, soms meldt iemand er een inbraak, maar ook staan de evenementen in het dorp vermeld. Het wordt dan ook weleens “Facebook voor buren” genoemd.

Vindt u het lastig om u aan te melden? Het goede nieuws is dat de kans groot is dat uw buren zich al hebben aangemeld en u even op weg kunnen helpen.

Nextdoor is de beste manier om op de hoogte te blijven van wat er in je buurt gebeurt. Of het nu gaat om het vinden van een babysitter, de planning van een lokaal evenement of het delen van tips over veiligheid. Er zijn zoveel manieren waarop je als buren/dorpsgenoten elkaar kunt helpen. We hebben alleen een gemakkelijke manier nodig om contact daarvoor te leggen. En dat is de Nextdoor App of de Nextdoor website (klik hiernaast op het groene logo).

« Notulen Algemene Ledenvergadering VDS 14 maart j.l.: - RENOVATIE DORPSHUIS: stand van zaken »