Menu

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg

2e inloopavond kwaliteitsimpuls Ruiterweg-Zeegsersteeg 4 maart a.s.

Wat later dan gedacht, maar hierbij dan toch de uitnodiging voor de 2e Inloopavond Kwaliteitsimpuls Ruiterweg-Zeegsersteeg. Op 4 maart organiseert het Nationaal Park Drentsche Aa in samenwerking met de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo een 2e inloopavond over de herinrichting van de Ruiterweg-Zeegsersteeg.

Geplaatst op 15/02/2019

Nationaal Park Drentsche Aa wil een bezoek aan het beekdal van het Schipborgerdiep voor inwoners en bezoekers aantrekkelijk houden en verbeteren. Wandelen en fietsen staan hierbij centraal, maar er zijn ook andere belangen.  

Tijdens de eerste inloopavond op 16 januari 2018 is met u het schetsontwerp besproken. De ontvangen reacties zijn besproken en beoordeeld en op basis daarvan is een aangepast plan gemaakt. Een plan waarin wensen en belangen van inwoners, recreanten en nationaal park zijn samengebracht. 

Op 4 maart a.s. zijn het Nationaal Park Drentsche Aa, de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo en Arcadis (adviseur) aanwezig om het gewijzigde plan te laten zien, toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Datum, tijd en locatie

U bent van harte uit genodigd  om maandagavond 4 maart a.s. tussen 19:30 en 21:00 uur langs te komen in Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen, Schipborgerweg 8 in Zeegse. Het is een informele inloopbijeenkomst en u kunt zelf bepalen wanneer u even binnen loopt.

Met vriendelijke groet,

Kees Folkertsma, secretaris Overlegorgaan
Nationaal Park Drentsche Aa ‘Van brongebied tot benedenloop’

provincie Drenthe, Postbus 122, 9400 AC ASSEN

Bezoekadres: Westerbrink 1, Assen
T 0592 365 864 (= ook mobiel nummer)

E k.folkertsma@drenthe.nl

I www.drentscheaa.nl

Drentsche Aa, HET SPAREN WAARD

www.gebiedsfondsdrentscheaa.nl

« Zondag 12 mei: Vogelexcursie met gidsen - Terugblik Opschoondag Schipborg 2019 »